A Beautiful Story webshop

A Beautiful Story verkoopt producten met een mooi verhaal. Alle producten zijn sociaal en/of milieuverantwoord geproduceerd.

A Beautiful Story gelooft in gezonde handel. De producenten hebben talent en vakmanschap en A Beautiful Story heeft de kennis en ervaring om deze producten bij de consument te brengen. Zo onstaat de optelsom 1 + 1 = 3. Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk zaken te doen met de producenten in de ontwikkelingslanden zelf. Voor alle duidelijkheid: A Beautiful Story is geen stichting of goed doel.

Op twee manieren komen de producten van A Beautiful Story op de markt. Via storytellers (de verhalen komen bij je thuis) en via de webshop. En hopelijk komt er in de toekomst snel een verhalenwinkel in Amsterdam.


Uitdaging

JBOMedia kreeg de opdracht om voor dit opkomende sieradenmerk een webshopconcept te ontwikkelen waarbij het onderscheidend vermogen heel belangrijk is. Als merk is het belangrijk om merkbeleving te creëren, maar voor een webshop is functionaliteit zo mogelijk nóg belangrijker. Naast deze wensen zouden de social media een grote rol moeten hebben, om "het verhaal" te verspreiden.

Het was de kunst om al deze elementen samen te laten komen in het design voor de webshop van A Beautiful Story. JBOMedia heeft voor het design een goede balans gevonden; naast de merkbeleving is de webshop zeer gebruiksvriendelijk en heeft een logische navigatiestructuur.

Cathelijne, de oprichter van A Beautiful Sotry, houdt via de webshop haar persoonlijke weblog bij. Daarnaast is het mogelijk om producten te publiceren in je eigen sociale netwerk zoals Facebook, Hyves en Twitter.


Werkzaamheden

  • Conceptontwikkeling
  • Usability design met wireframes
  • Productie Magento webshop
  • B2B Business to business functionaliteiten

Interesse in een professionele webwinkel?

Bel: 072 - 56 44 238


Webshop laten maken    Webshop bouwer    Webwinkel ontwikkeling
Magento webshop bouwen    Magento bouwer    Kosten Magento webshop