Eye Fashion webshop

Eye Fashion is een retailer die 9 fysieke winkels heeft in de omgeving Zuid-Holland. Het assortiment bestaat uit optische producten waar merkzonnebrillen de grootste artikelgroep is.


Uitdaging

Eye Fashion heeft de mogelijkheden van een webshop ingezien. Ook in de optiek is er een verschuiving gaande van fysieke naar online retail. Onderzoek wijst uit dat de oriëntatie van consumenten deels op internet en deels in fysieke winkels plaatsvindt. Tegenwoordig is het onontkombaar voor retailers om in te spelen op deze trend.


Koppeling kassasysteem

Eyefashion gebruikt voor de 9 filialen een kassasysteem waarin voorraad- en debiteurgegevens worden geregistreerd. Van alle verkopen via de webshop moet een automatische update plaatsvinden in het kassasysteem zodat voorraadgegevens gelijkblijven.

Als er een verkoop plaatsvindt via de webshop wordt er realtime gecheckt welk filiaal de grootste voorraad heeft van het desbetreffende product. De bestelling wordt vervolgens afgehandeld door dit filiaal. De webshop maakt dus gebruik van de voorraad uit het kassasysteem. Hierdoor zullen voorraadproblemen worden ondervangen en verloopt de verkoop efficiënter. Daarnaast boeken de afzonderlijke filialen extra omzet.


Werkzaamheden

  • Conceptontwikkeling
  • Ontwikkeling webwinkel
  • Koppeling kassasysteem
  • Zoekmachine marketing
  • Affiliate marketing implementatie

JBOMedia heeft ervaring met koppelingen met de volgende ERP-systemen.

Ko


 

Interesse in een professionele webwinkel?

Bel: 072 - 56 44 238


Webshop laten maken