RIVS webshop ontwikkeling

RIVS is een damesmode retailer in het hogere dames-segment. Twee mooie luxe fysieke winkels in Haarlem en Alkmaar, met merken als Woolrich, Panara, Kyra & Co etc.

Uitdaging

De opdracht was om de uitstraling van de winkels goed over te brengen op de online webwinkel. Het was een uitdaging om een goede balans te vinden tussen sfeerbeleving en functionaliteit. Een webwinkel is in eerste instantie een functionele omgeving waarbij de bezoeker direct zijn weg moet kunnen vinden middels een duidelijke navigatie. Maar stijl en sfeer zijn ook erg belangrijke elementen.


Webshop koppeling Unisoft kassa-systeem

Om voorraadproblemen te voorkomen is het ideaal als de webshop uit dezelfde voorraad verkoopt als de kassasystemen in de fysieke winkels.

webshop koppelen unisoft

Als er een verkoop in de webshop plaatsvindt, wordt er automatisch een voorraadcheck gedaan bij beide filialen. Het filiaal dat de grootste voorraad heeft zal de bestelling uitleveren.

De database van het kassasysteem Unisoft wordt in een designconcept online gepresenteerd, met een goede aansluiting op zoekmachine marketing.

Het komt er op neer dat JBOMedia de producten uit de database van Unisoft online middels een designconcept presenteert op een zoekmachine vriendelijke manier.


Interesse in een professionele webwinkel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vraag offerte aan
Of bel: 072 - 56 44 238


Webshop laten maken