Over JBOMedia

JBOMedia is een internetbureau dat zich bezig houdt met het ontwikkelen - bouwen van webshopconcepten. Daarnaast is het bureau actief met het opzetten en beheren van van online marketingcampagnes zoals zoekmachine- en affiliatemarketing. Ook levert zij hostingdiensten en professionele productfotografie.


Klanten

De klanten van JBOMedia zijn zeer divers. JBOMedia werkt veel voor producenten, groothandels, merken en retailers. Internet heeft tegenwoordig een ongekende invloed op dagelijkse business. Een groot deel van de fysieke retail is aan het verschuiven naar online. Daarnaast zien steeds meer producenten, distributeurs, merken en groothandels de mogelijkheid om direct aan de consument te verkopen. Steeds meer bedrijven zien online verkopen als serieus verkoopkanaal.


"JBOMedia ontwikkelt succesvolle webshopconcepten, die een bijdrage
leveren aan het bedrijfsresultaat."


Voornaamste voordelen webwinkel

  • Weinig personeel
  • Relatief lage kosten
  • Geen fysieke winkel
  • Geautomatiseerde betalingen
  • Rechtstreekse levering door toeleveranciers (groothandel)
  • Optimale meetbaarheid

Strategie

Door maatwerk onderscheidt uw webshop zich van die van uw concurrenten. Een eigen look & feel, afgestemd op de doelgroep, en een goede aansluiting op zoekmachinemarketing maken het verschil bij JBOMedia.


Missie

JBOMedia is een internetbureau dat zich bezighoudt met websites volgens het verkoopmodel. We bedenken en ontwikkelen succesvolle en onderscheidende webshopconcepten, die een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. Door creativiteit, goede techniek en goede marktkennis zijn wij in staat specifieke wensen te vertalen naar concept en functionaliteit.

Over werkwijze


Impressie projecten


Maatwerk webshop bouwen

JBOMedia on LinkedIn


Interesse in een professionele
website of webwinkel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vraag offerte aan
Of bel: 072 - 56 44 238


Webshop laten maken?

SEO Tekstschrijven?