Magento webshop bureau

JBOMedia heeft veel ervaring met het ontwikkelen van een Magento webshop. Magento is het meest uitgebreide webshop beheersysteem ter wereld, en biedt daardoor vele mogelijkheden.

JBOMedia is een full-service Magento bureau, met een enthousiast team van e-commerce specialisten.


Voordelen Magento webshop

 • Magento is het meest complete e-commerce systeem
 • Uitgebreid ordermanagement
 • Te koppelen aan ERP- of kassasysteem
 • Geen afhankelijkheid van webbouwer
 • Zeer veel mooie modules beschikbaar
 • B2C functionaliteiten
 • B2B functionaliteiten
 • Responsive voor alle mobiele devices
 • U bent zelf de eigenaar van hetgene wij voor u ontwikkelen

Usability richtlijnen

Wij hanteren Usability richtlijnen om een optimale gebruiksvriendelijkheid te bereiken. De te nemen stappen die leiden tot een aankoop zijn helder en overzichtelijk door een logische navigatiestructuur.

JBOMedia is sterk in usability design.


Vertrouwde betaalomgeving

We maken gebruik van betalingssystemen zoals, Ideal, Credit card, Mastercard, Visa en andere reguliere betalingsmogelijkheden. Het is belangrijk voor de gebruiker om in hun eigen vertrouwde betaalomgeving een aankoop te kunnen doen. Mede hierdoor is het kopen via internet erg succesvol.


Waarom JBOMedia?

 • Magento gecertificeerde in-house developers
 • Magento specialist
 • Sterk in Usability Design
 • Magento ondersteuning
 • Content management
 • In-house SEO tekstschrijvers (Nederlands, Frans, Duits, Deens, Zweeds, Noors en Engels)
 • E-mail marketing
 • Hosting & goede klantenservice
 • Productfotografie (eigen studio)

Een kleine greep uit onze portfolio

 


Responsive Magento webshop

Responsive Magento webshops zijn, kort gezegd, webshops die ook werken op een smartphone of een tablet. Wie wel eens met zo’n toestel gesurft heeft zal het kunnen beamen: niet iedere website komt even mooi in beeld op zo’n scherm en vaak kunt u nauwelijks gebruik maken van de functies die een site aanbiedt. Uw site moet natuurlijk aantrekkelijk zijn, altijd, dus zeker ook voor gebruikers van mobiele apparaten. Zij zijn een steeds groter deel van uw doelgroep!

Een responsive webshop is tegenwoordig een minimale vereiste.


Als een website responsive is gemaakt, dan past de vormgeving zich automatisch aan als een bezoeker van een smartphone of tablet gebruik maakt. De site is goed leesbaar en oogt verzorgd, zoals u dat voor ogen heeft gehad bij het ontwerpen ervan. De verschillende functies werken voor de gebruiker van een tablet of smartphone even goed als voor wie een gewone computer gebruikt. Uw Magento 2 webshop is, ongeacht het toestel, goed bereikbaar en bruikbaar.

Responsive webshop


Responsive design bij JBOMedia

Responsive webdesign heeft vele gezichten. Er is veel mogelijk, afhankelijk van wat u met uw site wil en van wat uw klanten vragen. We kunnen bijvoorbeeld een vereenvoudigde versie van uw gewone shop laten draaien, dan gaat de omschakeling heel snel, maar we kunnen ook meer tijd aan uw responsive shop besteden, zodat die de mogelijkheden van een smartphone of tablet echt optimaal benut. Wat u wil kan bij JBOMedia!


Magento Beheersysteem

Magento 2 is een programma om webshops mee te beheren. Met Magento kunt u, als u een webwinkel begint, heel makkelijk en bijzonder effectief alles zelf regelen. Op dit moment is Magento de beste oplossing voor webshops die beschikbaar is. Daarom maakt JBOMedia zelf graag gebruik van Magento, dat is ook voor u een voordeel. Als u contact met ons opneemt zullen wij, in goed overleg, voor u een webshop op maat maken op basis van Magento.

We hebben al meer dan 100 professionele webshops ontwikkeld!


 Partner van keurmerk Qshops
JBOMedia is als webshop bureau / ontwikkelaar
een partner van het keurmerk Qshops.

Magento: waarom?

Magento staat bekend als de beste optie voor webshops op dit moment. Dat betekent in de praktijk dat Magento bijzonder gebruiksvriendelijk is. U hoeft geen computerexpert te zijn om zelf uw Magento webshop te beheren. Magento is zo ontworpen dat uw webshop goed wordt gevonden door Google. Dat is belangrijk, want Google is de digitale winkelstraat, waarin uw etalage natuurlijk op moet vallen. Magento webshops zijn “open source”. Dat betekent dat dit programma door kenners over de hele wereld continu wordt verbeterd. Er verschijnen dus steeds nieuwe versies van Magento. Open source heeft de toekomst: niet één bedrijf, maar ontelbare knappe koppen bundelen hun krachten, met een gratis programma als resultaat. JBOMedia gelooft in de gedachte die daarachter zit: dat het internet uiteindelijk alles wat we weten zal samenbrengen en dat die kennis en kunde voor iedereen beschikbaar zullen zijn.


Magento webshop laten bouwen

Magento 2 webshops zijn gratis beschikbaar. Voor het beste resultaat kunt u wel het beste gebruik maken van professionele webshopbouwers. Zij zorgen ervoor dat het systeem op uw wensen wordt toegespitst en verder wordt geoptimaliseerd. Zo voelt een Magento webshop ook echt als uw eigen webwinkel aan. Daarnaast zal een professionele webshopbouwer er natuurlijk voor zorgen dat uw site er mooi en eigentijds uitziet. Want dat is niet veranderd: een goede etalage valt op, ook die van een webshop.

Magento webshops met een goede aansluiting op zoekmachine marketing!


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


JBOMedia is een "SEO Deskundig" bedrijf
gecertificeerd door SEOGuru.
Klik hier voor het keurmerk
  

Magento webshop bij JBOMedia

Een Magento webshop laten bouwen bij JBOMedia brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Wij zorgen ervoor dat Magento optimaal zijn werk doet. Goed gevonden worden in Google kan namelijk ook met mooie teksten, die zijn geoptimaliseerd op zoekmachines. JBOMedia biedt naast mooie sites en effectieve webshops ook de mogelijkheid om teksten op maat te leveren die uw Magento webshop nog beter zullen maken. Magento webshop: ideaal voor u, ideaal voor uw klanten. In combinatie met de kennis en kunde van JBOMedia zal uw webshop immers niet alleen door uw trouwe klanten, maar ook door nieuwe geïnteresseerden gevonden worden. Google is uw winkelstraat, uw webshop uw etalage. Kijk rustig rond op onze site en laat u gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Samen werken we dan aan de ideale webwinkel: uw eigen Magento webshop!


JBOMedia e-commerce

 • Magento gecertificeerde in-house developers
 • Al meer dan 100 webshop projecten!
 • Sterk in Usability Design
 • Magento Hosting & goede klantenservice
 • Magento ondersteuning
 • In-house SEO tekstschrijvers (Nederlands, Frans, Duits, Deens, Zweeds, Noors en Engels)
 • Uw eigen projectmanager
 • Productfotografie (eigen studio)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een professionele Magento webshop?
Neem dan even vrijblijvend contact op met Joris

Bel: 072-5644238


Webshop laten bouwen?