SEO Tekstschrijven

Websites hebben goede teksten nodig om een succes te worden. Slimme webteksten worden snel door Google gevonden en geven de bezoeker antwoord op al zijn vragen. Het belang van scherpe commerciële webteksten is de laatste jaren alleen maar groter geworden. Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver die uw website nog beter kan maken? JBOMedia is u graag van dienst.

Tekstschrijver JBOMedia

JBOMedia is een internetbedrijf dat al veel klanten heeft geholpen bij het opbouwen van een succesvcolle website. Onze specialiteit is het bouwen en perfectioneren van webshops. Daar horen goede teksten natuurlijk bij. Onze tekstschrijver heeft veel ervaring met het schrijven van commerciële webteksten die zowel door de zoekmachine Google als door de gebruikers daarvan hoog gewaardeerd worden. Hij kan rekening houden met uw wensen en zo de ideale webteksten voor uw website schrijven.

In-house tekstschrijvers

JBOMedia heeft eigen tekstschrijvers in dienst. Dat schakelt gemakkelijk, en werkt prettig. We hanteren een goede werkwijze om voor u de juiste intonatie en stijl te kunnen bereiken. Voor de volgende talen kunnen wij zoekmachine vriendelijke teksten schrijven:

  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
  • Engels
  • Deens
  • Zweeds
  • Noors


Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie of search engine optimization, kortweg SEO, is onmisbaar. Door teksten zodanig op te stellen dat ze eenvoudig gevonden kunnen worden door Google zal uw website merkbaar meer bezoekers trekken. Goede landingspagina’s, die zijn toegespitst op veelgebruikte zoekwoorden, brengen googelaars naar uw site. Dat is in uw belang, maar natuurlijk ook in het belang van uw bezoekers, want zij kunnen uw site zo moeiteloos vinden. JBOMedia maakt gebruik van moderne hulpmiddelen om, uiteraard in overleg met u, te bepalen welke zoektermen voor uw website belangrijk zijn.

SEO Badjasparadijs

Voor wie een mooie badjas wil kopen, hebben wij de webshop van BadjasParadijs.nl gebouwd. Wij hebben met de online badjassenspeciaalzaak een functionele, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke maatwerk Magento webshop opgezet die voor klanten makkelijk te navigeren is en voor het bedrijf eenvoudig te beheren is. Wij houden ons doorlopend bezig met de styling en nieuwe hoge kwaliteit content op BadjasParadijs.nl, zodat iedereen die op zoek is naar badjassen van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs snel zijn weg naar de online badjassenwinkel kan blijven vinden. Zo maken wij een badjas bestellen aanmerkelijk prettiger. Zowel voor de klant als voor de webshophouder.


Meer over Zoekmachine optimalisatie


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


JBOMedia is een "SEO Deskundig" bedrijf
gecertificeerd door SEOGuru.
Bekijk het keurmerk
  

Teksten: snel en overzichtelijk

Transparantie is belangrijk. Een goede website heeft een doorzichtige opbouw. Dat geldt ook voor de teksten: met korte paragraafjes en krachtige kopjes maakt onze tekstschrijver de teksten op uw website toegankelijk en overzichtelijk. Zo kan een bezoeker snel de informatie vinden die voor hem relevant is. Eigentijdse teksten zijn snelle teksten, met daarin toch veel informatie, want ook dat is transparant: inhoudelijk sterke teksten maken uw website relevant.

Snelheid & aantrekkelijk uurtarief

Onze tekstschrijver werkt snel en zorgvuldig. Daarom kunnen wij voor een concurrerend bedrag teksten verkopen. Het schrijven van een goede webpagina, met vijf paragraafjes, tussenkopjes en zo’n 400 woorden, kost ongeveer een uur. Het technisch optimaliseren ervan duurt ongeveer een half uur: in dat tijdsbestek wordt voor goede codes, zoekvriendelijke urls, interne linkjes en goede beschrijvingen bij de afbeeldingen gezorgd. Dat betekent dat een pagina anderhalf uur werk is.

Wij leveren in goed en ontspannen overleg, kwalitatieve, inhoudelijke teksten die voldoen aan de eisen van deze tijd. Uiteraard zijn ook wij snel en overzichtelijk: u kunt vertrouwen op de deadline die is overeengekomen en kunt altijd bij ons terecht voor vragen over onze werkwijze. Neem nu al contact met ons op!


Benieuwd naar ons speciale
uurtarief voor SEO tekstschrijven?

Bel: 072 - 56 44 238


Wie zijn wij?