SEO | Zoekmachine optimalisatie

Het is voor u mogelijk om via ons beheersysteem zelf zoekmachine optimalisatie toe te passen. We kunnen u daarin natuurlijk adviseren. Let op: Zoekmachine optimalisatie zit niet standaard bij de offerte van een webshop- ontwikkelingsproject inbegrepen.


"Zoekmachines zijn verreweg de belangrijkste verkeersbron voor een webshop."


Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van Search Engine Marketing en heeft als doel een website hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen.
SEO is een belangrijk omzetkanaal.

Het is belangrijk dat een zoekmachine (zoals Google) artikelen van een webshop gemakkelijk kan indexeren. De organische resultaten van Google zijn gratis waardoor u uw marketingbudget van betaalde bezoekers enorm kunt drukken.


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


JBOMedia is een "SEO Deskundig" bedrijf
gecertificeerd door SEOGuru.
  

White hat SEO

Het is belangrijk voor u dat u de legale "white hat" optimalisatietechnieken toepast op uw webshop.

White hat SEO is een wijze van zoekmachine optimalisatie waarbij wordt uitgegaan van de richtlijnen van Google. Dit is een ethische manier van zoekmachine optimalisatie. Het tegenovergestelde is Black Hat SEO waarbij onethische technieken gebruikt worden om hoger te ranken zoals cloacking, re-directs en verborgen content.


"White hat SEO is er op gericht om kwalitatief hoge content te publiceren."


Informatie over zoekmachine optimalisatie

Zoekopdrachten die uit meerdere woorden bestaan zijn over het algemeen specifieker. Als uw webshop de vraag van deze specifieke zoekopdracht beantwoordt, zal de conversie hoger zijn.

Vaak is het zoekvolume op deze longtale zoekopdrachten minder groot, maar al deze zoekopdrachten tezamen kunnen een grote verkeersbron zijn. Het publiceren van relevante content draagt er dus aan bij om veel relevante bezoekers te genereren.

Houd rekening met:

  • Naamgeving van producten of pagina's
  • Interne en externe links
  • Meta-tags en zoekwoorden
  • Link building
  • Landingspagina's
  • SEO tekstredactie
  • Plaatsen van kopteksten

Benieuwd naar ons speciale
uurtarief voor SEO tekstschrijven?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vraag offerte aan
Of bel: 072 - 56 44 238