Multisafepay aanvragen
MultiSafepay is een zusteronderneming van Multipay B.V., een Payment Service Provider die sinds de oprichting in 2000 is uitgegroeid tot een onafhankelijk en gerenommeerd intermediair tussen Internetwinkels, consumenten en banken.

Klik hier om Multisafepay aan te vragen


Ogone aanvragen
Ogone is één van de Europese marktleiders op het gebied van online betaaldiensten, met meer dan 25.000 klanten in 35 landen en inmiddels meer dan 100 aangesloten banken. Ook diverse banken in binnen- en buitenland gebruiken onder white-label de internetkassa van Ogone.

Klik hier om Ogone aan te vragen


Buckaroo payments
Buckaroo is sinds 2004 eigendom van de Ingenium Groep, een aan de Caesar Groep (www.caesar.nl) gelieerde participatiemaatschappij. De organisatie is ingericht naar de modernste managementdenkbeelden. De gehele operatie is 100% geautomatiseerd. De niet-core-business activiteiten zijn geoutsourced. Hierdoor wordt er een constant hoog kwaliteitsniveau van de dienstverlening gegarandeerd. Dit resulteert in een zeer efficiënte en flexibele onderneming.

Ga naar Buckaroo


Qshops partner
Als onafhankelijke organisatie certificeert Qshops internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om het ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden worden periodieke controles uitgevoerd uit om de kwaliteit te waarborgen.

Als Qshops organisatie worden uw belangen als ondernemer gediend maar ook de belangen van de consument. Als onafhankelijke organisatie vergroot Qshops het vertrouwen bij de consument door aangesloten bedrijven te controleren en te certificeren. Door het voeren van dit keurmerk op uw site is direct voor de consument zichtbaar dat uw bedrijf gecertificeerd is. Indien de consument op het keurmerk klikt wordt deze doorgestuurd naar de Qshops site waar alle relevante informatie te vinden is.


Tradetracker
TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing- en sales- activiteiten te ontplooien en te optimaliseren.

Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

Met behulp van de modernste software en een uitstekende dienstverlening stelt TradeTracker publishers, adverteerders en mediabureaus in staat om het maximale uit affiliate marketing te halen.


Daisycon
Daisycon verhoogt uw rendement uit Online Marketing en maximaliseert inkomsten uit websites en e-mailbestanden.

Affiliate Marketing, Lead Generation en CPC Advertising. Met deze drie diensten helpt Daisycon adverteerders bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Dit gebeurt samen met ruim 36.000 publishers (websitebeheerders) die worden ondersteund bij het maximaliseren van inkomsten uit e-mailbestanden en websites.


Webgains
Webgains.com is in 2004 opgericht om een serieus en professioneel bedrijf op het gebied van online marketing te creëren. Webgains heeft als doel het beste netwerk voor affiliatemarketing ter wereld aan te bieden.
Webgains heeft een drievoudige rol:

  • Een veilig en robuust netwerk aanbieden voor het volgen en rapporteren van handelstransacties
  • Optreden als gemakkelijk en probleemloos betaal- en communicatiekanaal tussen adverteerders en affiliates
  • Baanbrekende hulpmiddelen aanbieden, zodat affiliates en adverteerders hun campagnes eenvoudig en effectief kunnen beheren

Paazl is onafhankelijke verzendsoftware die ervoor zorgt dat u van bezorging uw krácht maakt.

  • Met Paazl kunt u eenvoudig verschillende distributeurs en bezorgopties in uw webwinkel aanbieden.

  • In één simpel overzicht kunt u al uw zendingen beheren én volgen.

  • Uw klant wordt op de hoogte gehouden over de voortgang.

  • U heeft de beschikking over bezorgstatistieken zoals overkomstduur en bezorglocaties.Interesse in een professionele webshop?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vraag offerte aan
Of bel: 072 - 56 44 238