Responsive webdesign

Responsive webdesign, iedereen heeft het erover, maar waarom? Er zijn vele redenen om webshops en websites zo vorm te geven dat ze ook op een mobiel apparaat, bijvoorbeeld een smartphone of een tablet, goed kunnen worden weergegeven. Daarbij gaat het echt wel om meer dan klantvriendelijkheid alleen. Responsive design is onmisbaar aan het worden. Shopcommerce speelt op die ontwikkeling in.Waarom responsive verstandig is

Responsive webdesign is een vriendelijk gebaar naar de bezoekers van uw site. Steeds vaker zullen zij uw site met een mobiel toestel bekijken. Als uw webwinkel of website er niet goed uitziet op de smartphone, dan geeft dat toch een slechte indruk. Het oogt professioneler als een website op alle apparaten goed werkt. Daarom is responsive design verstandig: de uitstraling van uw bedrijf hangt af van uw website, dus die moet goed zijn.

Responsive webdesign is natuurlijk niet alleen maar uiterlijk. De verschillende nieuwe mogelijkheden die een smartphone en een tablet bieden, werken vaak niet goed op een traditionele site. Denk daarbij aan het gebruik van touchscreens. Door een website responsive te maken kunnen uw klanten gemakkelijk nieuwe aankopen doen in de webwinkel of plezierig navigeren. Dat verhoogt de conversie: u zult meer verkopen.

Responsive webdesign

Responsive webdesign is verstandig, maar het is meer dan dat. Responsive moet. Google heeft al meermaals te kennen te geven responsive sites hoger te waarderen dan traditionele. Het ontbreken van een responsive webdesign heeft dus een negatieve invloed op uw resultaten in Google. Voor SEO is het dus van groot belang dat uw website of webwinkel responsive is. Ook in combinatie met advertenties (Adwords) is responsive design onmisbaar.

Ontwikkelingen responsive webdesign

JBOMedia volgt de ontwikkelingen op internet op de voet. Wij zijn dus goed op de hoogte van wat responsive design allemaal vermag en zien ook de urgentie. We kunnen niet meer om responsive heen, nieuwe websites moeten zo ontworpen worden, oude moeten worden aangepast. JBOMedia kan ook voor u veel betekenen. Wij zetten uw website om in een responsive site. Dat hoeft geen heel ingrijpende stap te zijn. Neem contact met ons op en verneem wat er voor u mogelijk is!


Responsive webdesign bij JBOMedia

Responsive webshops hebben vele gezichten. Er is veel mogelijk, afhankelijk van wat u met uw site wil en van wat uw klanten vragen. We kunnen bijvoorbeeld een vereenvoudigde versie van uw gewone shop laten draaien, dan gaat de omschakeling heel snel, maar we kunnen ook meer tijd aan uw responsive webshop besteden, zodat die de mogelijkheden van een smartphone of tablet echt optimaal benut. Wat u wil kan bij JBOMedia!


JBOMedia e-commerce

  • Magento gecertificeerde in-house developers
  • Al meer dan 100 webshop projecten!
  • Sterk in Usability Design
  • Magento Hosting & goede klantenservice
  • Magento ondersteuning
  • In-house SEO tekstschrijvers (Nederlands, Frans, Duits, Deens, Zweeds, Noors en Engels)
  • Uw eigen projectmanager
  • Productfotografie (eigen studio)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een professionele Magento webshop?
Neem dan even vrijblijvend contact op met Joris

Magento webshop advies

Bel: 072-5644238