Responsive webshop

Er is steeds meer aandacht voor responsive webshops. Als u zelf een Magento webshop heeft, zult u de term zeker al vaker gehoord hebben. “Is uw webshop responsive,” wordt er dan gevraagd. Responsive design is belangrijk, zoveel is duidelijk, maar wat is het precies, en waarom zou u er ook aan mee moeten doen? JBOMedia heeft het antwoord op die vragen.Wat is een responsive webshop?

Responsive webshops zijn, kort gezegd, webshops die ook werken op een smartphone of een tablet. Wie wel eens met zo’n toestel gesurft heeft zal het kunnen beamen: niet iedere website komt even mooi in beeld op zo’n scherm en vaak kunt u nauwelijks gebruik maken van de functies die een site aanbiedt. Uw site moet natuurlijk aantrekkelijk zijn, altijd, dus zeker ook voor gebruikers van mobiele apparaten. Zij zijn een steeds groter deel van uw doelgroep!


 Partner van keurmerk Qshops
JBOMedia is als webshop bureau / ontwikkelaar
een partner van het keurmerk Qshops.

Als een Magento webshop is gemaakt, dan past de vormgeving zich automatisch aan als een bezoeker van een smartphone of tablet gebruik maakt. De site is goed leesbaar en oogt verzorgd, zoals u dat voor ogen heeft gehad bij het ontwerpen ervan. De verschillende functies werken voor de gebruiker van een tablet of smartphone even goed als voor wie een gewone computer gebruikt. Uw webshop is, ongeacht het toestel, goed bereikbaar en bruikbaar.

Responsive webshop

Responsive webshop bouwen

Shopcommerce houdt zich ook veel met responsive bezig. Klanten reageren vaak wat aarzelend als wij over een responsive webshop beginnen. “Ik heb toch al een webshop,” horen we dan, “ik wil niet weer helemaal opnieuw beginnen.” Gelukkig hoeft dat ook niet. Koudwatervrees is begrijpelijk, maar echt niet nodig. JBOMedia heeft de kennis en ervaring in huis om een bestaande webwinkel om te bouwen tot een responsive shop, zonder dat u dat veel tijd en geld kost.


JBOMedia Full-service e-commerce bureau

Magento webshop ontwikkeling Design Productfotografie (eigen studio) Content management
SEO tekstschrijven (Nederlands, Frans, Duits en Engels) E-mail marketing Hosting


Responsive design bij JBOMedia

Responsive webdesign heeft vele gezichten. Er is veel mogelijk, afhankelijk van wat u met uw site wil en van wat uw klanten vragen. We kunnen bijvoorbeeld een vereenvoudigde versie van uw gewone shop laten draaien, dan gaat de omschakeling heel snel, maar we kunnen ook meer tijd aan uw responsive shop besteden, zodat die de mogelijkheden van een smartphone of tablet echt optimaal benut. Wat u wil kan bij JBOMedia!JBOMedia e-commerce

  • Magento gecertificeerde in-house developers
  • Al meer dan 100 webshop projecten!
  • Sterk in Usability Design
  • Magento Hosting & goede klantenservice
  • Magento ondersteuning
  • In-house SEO tekstschrijvers (Nederlands, Frans, Duits, Deens, Zweeds, Noors en Engels)
  • Uw eigen projectmanager
  • Productfotografie (eigen studio)

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een professionele Magento webshop?
Neem dan even vrijblijvend contact op met Joris

Magento webshop advies

Bel: 072-5644238

responsive webdesign