Webshop Ontwikkeling

Het internetbureau JBOMedia is gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops. Daarnaast houdt het bureau zich bezig met het opzetten en professioneel beheren van zoekmachinecampagnes (adwords). JBOMedia zorgt voor de integratie van affiliatiemarketing en biedt verder hostingdiensten en productfotografie van het hoogste niveau.

Bel: 072 - 56 44 238


Waarom webshops van JBOMedia?

  • Sterk in design
  • Magento gecertificeerde developers
  • Onderscheidende maatwerk shops!
  • Betere indexering zoekmachines
  • Goede klantenservice en continuïteit
  • Geen beperkingen!

 Partner van keurmerk Qshops
JBOMedia is als webshop bureau / ontwikkelaar
een partner van het keurmerk Qshops.

Usability richtlijnen webshop

De bezoeker van een webshop heeft een uitgesproken voorkeur voor een duidelijke, doorzichtige opmaak en websites met een logische structuur. JBOMedia volgt de Usability richtlijnen om webshops zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Zowel voor de klant als de eigenaar van de webshop moet duidelijk zijn welke stappen genomen moeten worden om een aankoop te bevestigen.Gecertificeerd door ICT waarborg


JBOMedia is een ICT bedrijf
gecertificeerd door ICTWaarborg.

  

Vertrouwde betaalomgeving

Klanten willen winkelen bij een betrouwbare webshop en zullen kiezen voor de veilige betaalomgeving die zij kennen. Bekende betalingssystemen, zoals Ideal, Masterdcard en Visa dragen in belangrijke mate bij aan het succes van uw webwinkel. JBOMedia zorgt ervoor dat deze betalingssystemen goed werken op uw website.


Koppel uw webshop aan een ERP- of kassasysteem

Een webshop staat niet op zichzelf. Veel webshops zijn voor een tweede verkoopkanaal van een bestaand bedrijf. Voor deze bedrijven is het natuurlijk praktisch als de webshop goed is afgestemd op het systeem waar zij al mee werken. JBOMedia maakt het mogelijk om uw webshop aan uw bestaande systeem te koppelen. Door aankopen op de webshop direct te synchroniseren met uw ERP- of kassasysteem worden voorraadproblemen voorkomen.