Als uw bedrijf gebruikmaakt van ERP-software of als uw winkelbedrijf een kassasysteem gebruikt, dan worden alle voorraad-, debiteuren- en productgegevens geautomatisseerd verwerkt.


Magento webshop koppeling aan een ERP- of kassasysteem

Voor veel bedrijven is een webwinkel een nieuw extra verkoopkanaal, waardoor er 2 afzonderlijke registraties ontstaan. Dan is het natuurlijk veel efficienter om de webshop te koppelen met uw bestaande systeem. Hierdoor worden webshopverkopen direct gesynchroniseerd met uw ERP- of kassasysteem, waardoor voorraadproblemen worden ondervangen.

Eigen in-house developers voor koppelingen

JBOMedia heeft eigen in-house developers die een goede koppeling tot stand te kunnen brengen. Het aantal uren hangt sterk af van de complexiteit van de koppeling en uw specifieke wensen. Ook is er sprake van onderhoud omdat een koppeling een hoger serviceniveau vereist.


"JBOMedia heeft ervaring met het koppelen van webshops aan ERP-systemen en kassa-systemen."


webshop koppelen aan erp kassa


Eyestore, Softwear, Unisoft, Unit 4 Multivers.

Een koppeling is echter wel altijd maatwerk. Het aantal uren dat JBOMedia investeert in deze koppeling hangt af van de mate waarin uw ERP-systeem rekening heeft gehouden met dergelijke koppelingen. Ook is de toegankelijkheid van de wijze van programmeren belangrijk.


Een greep uit onze portfolio

 


E-commerce website    Webshop bouwer    Webwinkel ontwikkeling
Magento webshop bouwen    Magento bouwer    Kosten Magento webshop