Waarom maatwerk?

U ziet een webshop als een serieus verkoopkanaal en u bent bereid daarin te investeren. U bent echter niet de enige aanbieder op internet. Er is concurrentie.  Vandaar dat het van groot belang is een onderscheidend vermogen te hebben.  Daarnaast zijn snelheid en de vindbaarheid via zoekmachines erg belangrijk, aangezien zoekmachines verreweg de belangrijkste verkeersbron zijn voor een webshop.


Professioneel design

Het design is misschien wel het belangrijkste element van een webshop. Het uiterlijk bepaalt of de doelgroep zich aangesproken voelt, in hoeverre er vertrouwen is en geeft producten een toegevoegde waarde. JBOMedia onderzoekt, is creatief en heeft kennis. Uw wensen worden omgezet in design, functie en vindbaarheid.

Meer over Usability design


"Door maatwerk onderscheidt uw webshop zich van, die van uw concurrenten."


Onderscheidend vermogen

Omdat het online verkopen een enorme groeimarkt is, kunt u er vanuit gaan dat u niet de enige bent met een goed idee. In het enorme aanbod van webshops gaat het om úw webshop. Uw webshop springt eruit! Het design heeft aantrekkingskracht op uw potentiële klanten. Daarnaast wilt u nieuwe en terugkerende bezoekers naar het betaalproces sturen. Een combinatie van usability design, een logische navigatiestructuur en functionaliteit.


Goede aansluiting online marketing

Doordat er met maatwerk geen beperkingen zijn voor wat betreft design en structuur is het mogelijk om de webshop goed aan te laten sluiten op bijvoorbeeld zoekmachine campagnes. Door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek zijn wij in staat om de verwachting van de doelgroep in beeld te brengen. Vervolgens kunnen we het design en de structuur daar optimaal op aan laten sluiten. Hierdoor zullen bezoekers beter converteren omdat de verwachting van de bezoeker wordt waargemaakt.

Meer over Zoekmachine marketing


Optimale snelheid

Een snelle laadtijd van een webshop is erg belangrijk. De gemiddelde internetgebruiker bepaalt in één oogopslag of hij/zij doorklikt of wegklikt. De snelheid is van grote invloed op het weigeringspercentage.

In veel webshopsystemen zitten functionaliteiten waarvan 80% niet wordt gebruikt omdat ze overbodig zijn. Doordat er met maatwerk alleen de functies worden geprogrammeerd die van toepassing zijn, is de webshop minder zwaar en dus sneller in gebruik.


Betere indexering zoekmachines

Unieke templates
Doordat elke template individueel wordt ontworpen en geprogrammeerd, zijn alle pagina's van de webshop 100% uniek. Dit komt de indexering van zoekmachines behoorlijk ten goede. De kwaliteit van deze pagina's ligt vele malen hoger dan een webshop met standaard templates.


 

Maatwerk webshop ontwikkeling

Webshop bouwen

Webshop laten bouwen?