Online payments

JBOMedia is businesspartner van MultiSafepay, Buckaroo en Ogone. Het door JBOMedia ontwikkelde CMS is gekoppeld aan dit online betaalplatform. Door deze koppeling is in het CMS de status van een betaling direct zichtbaar in het ordermanagement. Hierdoor kunt u als webwinkelier uw beloofde 24-uurs levering waarmaken.


"In het CMS is de status van een betaling real-time zichtbaar."


JBOMedia Online payment providers

Multisafepay aanvragen
MultiSafepay is een zusteronderneming van Multipay B.V., een Payment Service Provider die sinds de oprichting in 2000 is uitgegroeid tot een onafhankelijk en gerenommeerd intermediair tussen Internetwinkels, consumenten en banken.

Klik hier om Multisafepay aan te vragen


Ogone aanvragen
Ogone is één van de Europese marktleiders op het gebied van online betaaldiensten, met meer dan 25.000 klanten in 35 landen en inmiddels meer dan 100 aangesloten banken. Ook diverse banken in binnen- en buitenland gebruiken onder white-label de internetkassa van Ogone.

Klik hier om Ogone aan te vragen


Buckaroo payments
Buckaroo is sinds 2004 eigendom van de Ingenium Groep, een aan de Caesar Groep (www.caesar.nl) gelieerde participatiemaatschappij. De organisatie is ingericht naar de modernste managementdenkbeelden. De gehele operatie is 100% geautomatiseerd. De niet-core-business activiteiten zijn geoutsourced. Hierdoor wordt er een constant hoog kwaliteitsniveau van de dienstverlening gegarandeerd. Dit resulteert in een zeer efficiënte en flexibele onderneming.

Ga naar Buckaroo


online payments, ideal, visacard, mastercard


E-commerce website    Webshop bouwer    Webwinkel ontwikkeling
Magento webshop bouwen    Magento bouwer    Kosten Magento webshop