Website bouwen

Wilt u zelf een website bouwen? Met uw eigen invalshoek en nieuwe ideeën kunt u zich zeker onderscheiden op het internet. Toch kan het nooit kwaad advies te vragen aan een professioneel internetbureau. JBOMedia weet maar al te goed dat een website er met alleen leuke ideeën niet komt. Technisch moet uw site ook sterk zijn. Maar zelfs dan bent u er nog niet. Er komt ’n hoop kijken bij het bouwen van een website.

JBOMedia kan voor de noodzakelijke technische ondersteuning. Onze programmeurs zorgen ervoor dat de designs die u in uw hoofd heeft werkelijkheid worden. Zij zorgen ervoor dat uw site snel en solide draait. Bezoekers houden niet van trage of onoverzichtelijke websites. Houd altijd rekening mee met de wensen van uw bezoekers, onderzoek wie zij zijn, richt uw site op een doelgroep – zaken waar JBOMedia mee kan helpen.Gecertificeerd door ICT waarborg


JBOMedia is een ICT bedrijf
gecertificeerd door ICTWaarborg.

  

Impressie website projecten

Hieronder kunt u een beeld krijgen van een aantal websiteprojecten van JBOMedia.


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf

website bouwen alkmaar
Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


JBOMedia is een "SEO Deskundig" bedrijf
gecertificeerd door SEOGuru.
Klik hier voor het keurmerk
  

Website bouwen, meer dan techniek

Programmeren is belangrijk, maar een website bouwen is niet alleen een technisch kunstje. Ook goede afbeeldingen, een mooie huisstijl en slimme webteksten zijn belangrijk. SEO ofwel zoekmachineoptimalisatie is tegenwoordig onmisbaar: ontwerp uw site zo, dat bezoekers via Google snel bij u terecht komen en niet bij een ander! JBOMedia levert teksten, foto’s en al wat u verder nog nodig heeft voor een goede website.

Programmeurs, tekstschrijvers, fotografen... Een website bouwen is teamwerk. U hoort bij dat team. JBOMedia vindt goed contact met de opdrachtgevers erg belangrijk. Uw ideeën en opmerkingen staan dan ook altijd centraal. Uiteindelijk bouwt u nog steeds zelf uw website, het zijn uw ideeën en opvattingen die door ons worden uitgewerkt. Een persoonlijke toon maakt uw website alleen maar overtuigender.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een professionele Magento webshop?
Neem dan even vrijblijvend contact op met Joris

Magento webshop advies

Bel: 072-5644238

Website bouwen Alkmaar    Website bouwen