Website ontwikkeling

"Een goede website maakt het voor uw klanten mogelijk om goedkoper, makkelijker en sneller zaken met u te doen." Uw website is uw etalage: klanten krijgen hun eerste indruk van uw bedrijf steeds vaker door uw website. Ze vinden uw website door te zoeken op Google. Communiceren met uw klanten, dat doet u via uw website. Daarom zijn professionele, moderne websites onmisbaar geworden.

"Contact via uw website is relevant en van hoge kwaliteit."

Vaak wordt het eerste contact gelegd via een contactformulier of e-mail van een website. Deze klanten zijn door de website reeds geïnformeerd en weten wat uw bedrijf te bieden heeft.


Waarom JBOMedia?

  • Sterk in design
  • Gecertificeerde developers
  • Onderscheidende maatwerk websites
  • Betere indexering zoekmachines
  • Goede klantenservice en continuïteit
  • Geen beperkingen!

Bel: 072 - 56 44 238Gecertificeerd door ICT waarborg


JBOMedia is een ICT bedrijf
gecertificeerd door ICTWaarborg.

  

Websitemodellen & conversie-doelstellingen

Over het algemeen worden er 4 websitemodellen onderscheiden:
Verkoopmodel: realiseren van online verkopen
Lead generatiemodel: genereren van potentiële klanten via de website
Uitgeefmodel: genereren van inkomsten uit advertenties en/of abonnementen
Informatie- en servicemodel: verschaffen van informatie, bieden van klantenservice, vergroten van klanttevredenheid.

Hiërarchie / structuur website

Een goede website is hiërarchisch ingedeeld. De site wordt onderverdeeld in onderwerpen en eventueel subonderwerpen, die elk hun eigen pagina krijgen. Door eerst naar de homepage te gaan, dan naar de onderwerppagina en dan naar subonderwerppagina volgt de gebruiker de hiërarchie van een site.
"Wij ontwikkelen websites volgens een logische structuur."


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


JBOMedia is een "SEO Deskundig" bedrijf
gecertificeerd door SEOGuru.
Klik hier voor het keurmerk
  

Professioneel design

Het uiterlijk van uw website is zeker belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat “de klant” (zowel particulier als zakelijk) de behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘service’. Om uw doelgroep (met zijn specifieke kenmerken) te overtuigen dat ú de juiste partner bent is een professioneel ontwerp van grote waarde.

Usability richtlijnen

Wij hanteren Usability richtlijnen om een optimale gebruiksvriendelijkheid te bereiken. De te nemen stappen die leiden tot een hoge conversie zijn helder en overzichtelijk door een logische navigatiestructuur.

Kwaliteit techniek

De kwaliteit van onze gebruikte programmeertechniek voldoet aan de normen van W3C. Het is belangrijk om uw website aan deze webstandaard te laten voldoen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat uw website door iedereen, op iedere browser (zoals Firefox, Netscape, Internet Explorer en Safari) bekeken kan worden. Ook rendeert de code sneller en wordt deze beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google.