Website ontwikkeling

Een goede website maakt het voor uw klanten mogelijk om goedkoper, makkelijker en sneller zaken met u te doen. Een website heeft oa een goede etalagefunctie voor uw bedrijfsactiviteit en is tegenwoordig niet meer weg te denken als communicatietool.


"JBOMedia houdt zich bezig met websites volgens het verkoop- en lead generation model"


Conversiedoelen lead generation

  • Offerteaanvraag formulier
  • Contact formulier
  • Bel me terug formulier

Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


Gecertificeerd SEO Deskundig bedrijf


JBOMedia is een "SEO Deskundig" bedrijf
gecertificeerd door SEOGuru.
Klik hier voor het keurmerk
  

Laagdrempelig contact leggen

Vaak wordt het eerste contact gelegd via een contact- of offerteformulier van een website. Deze klanten zijn door de informatievoorziening op de website reeds geïnformeerd en weten wat uw bedrijf te bieden heeft.

Door middel van een onderscheidend design, goede informatievoorziening en transparantie kunt u uw potentiele klanten overtuigen dat uw bedrijf dè partij is om zaken mee te doen.


"Contact via uw website is relevant en van hoge kwaliteit"


Hiërarchie / structuur website

Een goede website is hiërarchisch ingedeeld. Deze wordt daarbij onderverdeeld in onderwerpen en eventueel subonderwerpen, die elk hun eigen pagina krijgen. Door eerst naar de homepage te gaan, dan naar de onderwerppagina en dan naar subonderwerppagina volgt de gebruiker de hiërarchie van een site.


Online marketing proces

  • acquisitie (het genereren van bezoekers)
  • conversie (bezoekers over laten gaan tot de gewenste actie)
  • retentie (terugkomst van bezoekers)

Website ontwikkeling


Usability richtlijnen

Wij hanteren Usability richtlijnen om een optimale gebruiksvriendelijkheid te bereiken. De te nemen stappen die leiden tot een hoge conversie zijn helder en overzichtelijk door een logische navigatiestructuur.


Kwaliteit techniek

De kwaliteit van onze gebruikte programmeertechniek voldoet aan de normen van W3C. Het is belangrijk om uw website aan deze webstandaard te laten voldoen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat uw website door iedereen, op iedere browser (zoals Firefox, Netscape, Internet Explorer en Safari) bekeken kan worden. Ook rendeerd de code sneller en wordt deze beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google.


Website bouwen Alkmaar    Website bouwen    Webshop bouwen

JBOMedia website ontwikkeling

Hieronder ziet u aan aantal voorbeelden van Lead generation websites die JBOMedia heeft ontwikkeld.


Joris Bleeker heeft oa designwerk voor websiteprojecten gedaan voor de volgende klanten (design, offline, online, techniek, online marketing of totaalprojecten). Deze projecten waren in sommige gevallen in opdracht van andere reclame- of internetbureaus .

Lead generation website