Webwinkel ontwikkeling

Bij webwinkelontwikkeling komt veel kijken. Ondernemers die de stap maken naar online verkoop onderschatten nog wel eens wat het ontwikkelen van een Magento webshop inhoudt. Natuurlijk zijn allereerst dezelfde zaken als bij een “gewone” winkel van belang: goede producten, scherpe prijzen en vriendelijke service. Maar voor succes online is dat lang niet genoeg. Een goede Magento 2 webwinkel is meer dan dat. Webwinkelontwikkeling, dat is het ontwikkelen van een goede, snelle website die tegelijkertijd uw winkel en uw etalage is. Mensen vinden uw webwinkel omdat er goede teksten op de website staan, slimme teksten, zo geschreven dat Google er raad mee weet. Het optimaliseren van webwinkels voor zoekmachines heet SEO (search engine optimization). SEO zelf doen is niet gemakkelijk. Alleen daarom al wordt voor webwinkelontwikkeling vaak een professioneel bureau benaderd.

Webwinkels van nu

Een moderne webwinkel is slim, er is gebruik gemaakt van SEO. Ook het technische gedeelte is zo opgebouwd dat bezoekers snel hun weg vinden in uw webwinkel. Overzichtelijke menu’s, duidelijke afbeeldingen, goede titels, een winkelwagentje: allemaal samen maken ze uw webwinkel professioneel en toegankelijk. Webwinkelontwikkeling is een technisch verhaal. Een website moet kloppen, aankopen moet snel en eenvoudig zijn, dan wordt uw webwinkel zeker succesvol. Webwinkelontwikkeling is niet alleen voor uw klanten van belang. Ook zelf heeft u baat bij een technisch evenwichtige webwinkel. U moet immers wel de administratie kunnen bijhouden! Een moderne webwinkel maakt het heel eenvoudig om de aankopen en betalingen te registreren. Webwinkels kunnen worden gekoppeld aan het kassasysteem van uw winkel. JBOMedia heeft met al deze technieken veel ervaring.


Waarom JBOMedia?

 • Full service e-commerce bureau
 • Magento gecertificeerde developers
 • Professionele Magento webshops
 • Betere indexering zoekmachines
 • Goede service & continuïteit
 • Geen beperkingen!

 Partner van keurmerk Qshops
JBOMedia is als webshop bureau / ontwikkelaar
een partner van het keurmerk Qshops.

Usability richtlijnen

Wij hanteren Usability richtlijnen om een optimale gebruiksvriendelijkheid te bereiken. De te nemen stappen die leiden tot een aankoop zijn helder en overzichtelijk door een logische navigatiestructuur.Gecertificeerd door ICT waarborg


JBOMedia is een ICT bedrijf
gecertificeerd door ICTWaarborg.

  

Webwinkel ontwikkeling JBOMedia

Laat uw Magento webwinkel bouwen door JBOMedia. Ons bedrijf heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in webwinkelontwikkeling. We hebben veel winkels hun wedergeboorte online laten beleven. We weten hoe moderne media uw bedrijf weer succesvol kunnen maken. Daar helpen we u graag bij. Wilt u meer weten over de dingen die wij doen? Bekijk ons portfolio of neem meteen contact met ons op, dan praten we verder.


 

 


JBOMedia e-commerce

 • Magento gecertificeerde in-house developers
 • Al meer dan 100 webshop projecten!
 • Sterk in Usability Design
 • Magento Hosting & goede klantenservice
 • Magento ondersteuning
 • In-house SEO tekstschrijvers (Nederlands, Frans, Duits, Deens, Zweeds, Noors en Engels)
 • Uw eigen projectmanager
 • Productfotografie (eigen studio)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een professionele Magento webshop?
Neem dan even vrijblijvend contact op met Joris

Magento webshop advies

Bel: 072-5644238

E-commerce website    Webshop bouwer    Webwinkel ontwikkeling
Magento webshop bouwen    Magento bouwer    Kosten Magento webshop